Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
Üdv!
X forwardot szeretném megoldani a gépemre, úgy hogy ne csak egyes alkalmazások jöjjenek át, hanem a teljes desktop.
Eddig ssh-val próbálkoztam.
Az "ssh -Y nevem@host.hu nautilus --browser" parancs ugyan áthozza a gnome desktopot (bár azt sem egészen úgy ahogyan én szeretném), de annyi baj van vele, hogy ha mélykonzolból próbálom azt mondja, cannot open display, ha pedig már futó fluxbox alól indítom akkor összeakad a fluxboxszal. Nem tudom van-e lehetőség arra, hogy a távoli gépet mondjuk ctrl+alt+f8-al érjem el, a saját desktopomat pedig a "szokásos" ctrl+alt+f7-en.
ha startx -- :2 -vel indítok még egy x session-t, és ott forwardolom az x-et, attól még ugyan úgy a fluxboxra települ rávnc kilőve, mert a távoli gépen nincs vnc és admin jogosultságom sincs rá, szóval telepíteni sem tudom
előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Linux haladóknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest