- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
Üdv!
X forwardot szeretném megoldani a gépemre, úgy hogy ne csak egyes alkalmazások jöjjenek át, hanem a teljes desktop.
Eddig ssh-val próbálkoztam.
Az "ssh -Y nevem@host.hu nautilus --browser" parancs ugyan áthozza a gnome desktopot (bár azt sem egészen úgy ahogyan én szeretném), de annyi baj van vele, hogy ha mélykonzolból próbálom azt mondja, cannot open display, ha pedig már futó fluxbox alól indítom akkor összeakad a fluxboxszal. Nem tudom van-e lehetőség arra, hogy a távoli gépet mondjuk ctrl+alt+f8-al érjem el, a saját desktopomat pedig a "szokásos" ctrl+alt+f7-en.
ha startx -- :2 -vel indítok még egy x session-t, és ott forwardolom az x-et, attól még ugyan úgy a fluxboxra települ rávnc kilőve, mert a távoli gépen nincs vnc és admin jogosultságom sincs rá, szóval telepíteni sem tudom
előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Battlefield 6
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest