- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
ngabor2 #4223 üzenetére
elvileg elképzelhető, bár nem tudok róla hogy vki ''örökbefogadná'' a reisert
ígéretes fejlesztésnek indult, de még nincs kész, sok munka van még a végéig. én biztos nem vennék át ilyen fél(na jó, 80%-ban)kész projectet (kaptam már ''majdnem teljesen kész'' forrást, inkább 0-ról újraírtam az egészet)
azért reménykedjünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest