- És mi marad a Honor 600 bemutatójára?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Akciófigyelő: Jön az új EarFun Clip 2, van is hozzá 30% kedvezmény
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Köszönöm, kb. ilyen irányú segítség kellene, hogy pl. az XY disztróval jól működik a dolog.
Reméltem, hogy nem kell disztribúciókat próbálgatnom az éles, napi használatban lévő gépemen, hogy a tizedik próba, és sok elpazarolt idő után kiderüljön, egyik sem OK...
A hardver biztosan nem szűk keresztmetszet, mert mint írtam, a gyengépp laptopom is Win10 alatt vidáman megbirkózik a feladattal, Mint alatt meg nagyon elvérzik...
Sőt vettem egy mac Mini 2018-at váltás céljából ;-) , ami hardverre (proci, memória, SSD) kb. tök ugyanaz, mint az asztali gépem, és macOS alatt is minden tökéletes.
Szóval nagyjából 99,99%-os valószínűséggel Mint vagy linux problémába futottam bele :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest