- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
Lenne par kerdesem az LVM-es titkositassal kapcsolatban. Megneztem par YT videot (eppen Debian 11-12-vel mutattak be) es szepen meg is tudtam ismetelni a VirtualBox-ban. A rendszer elindult. Kulon root, home, swap.
- Ha a laptopon egy Win11 melle akarom telepiteni, akkor meghagyom a Windows altal letrehozott EFI particiot es csinalok egy boot particiot boot flag-gel?
Mert a VirtualBox-ban EFI particiot boot flaggel csinaltam, a boot particio mar nem boot flag-es
- Lehet engedelyezni a hibernalast valahogy LVM-es titkositasnal?
- Ha ujratelepitem a rendszert, akkor csak kivalasztom a meglevo LVM-es koteteket a Debian-os telepitoben es felcsatolom a home-ot? Mintha titkositas nelkul telepitenek...
Ezt meg ki fogom probalni VB alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest