Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
De kint van, ahogy a gépeink is, onnan backupolja a OneDrive / sharepoint megosztásainkat. Már csak ezért is frissíteni kell időnként legalább a klienst, mert szokott változni az OneDrive API.
Ráadásul az svn szervert is elérhetővé kellett tenni kívülről, sajnos a legfőbb munka programunk egy bug miatt csak ilyen formában tud svn szervert kezelni, majd ha egyszer veszünk új verziót akkor ez megszűnhet, csak hát méregdrága a program...
A net a cégnél meg ilyen telephelyi net, ami megoszlik több cég között... Szóval semmi sem ideális, én meg nem vagyok IT-s, nincs is IT nálunk.
Illetve van, én mert más nincs... Érted. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Illetve van, én mert más nincs... Érted.