Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
De kint van, ahogy a gépeink is, onnan backupolja a OneDrive / sharepoint megosztásainkat. Már csak ezért is frissíteni kell időnként legalább a klienst, mert szokott változni az OneDrive API.
Ráadásul az svn szervert is elérhetővé kellett tenni kívülről, sajnos a legfőbb munka programunk egy bug miatt csak ilyen formában tud svn szervert kezelni, majd ha egyszer veszünk új verziót akkor ez megszűnhet, csak hát méregdrága a program...
A net a cégnél meg ilyen telephelyi net, ami megoszlik több cég között... Szóval semmi sem ideális, én meg nem vagyok IT-s, nincs is IT nálunk.
Illetve van, én mert más nincs... Érted. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Revolut
- Synology NAS
- Asztalos klub
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Illetve van, én mert más nincs... Érted.