- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Vilmoskorte #3333 üzenetére
Szerintem amikor el akarja küldeni a levelet, akkor konnektál a linux.hu smtp szerverére, az az ip cím alapján csinál egy reverse dns kérést. A korábbi postodban leírt ip címnek van reverseje egy román domainből. Utána a feladó ellenőrzésekor nézi meg, hogy az akarmi@valahol.hu-ból a valahol.hu létező cím-e, de erre sender domain not exists hibaüzenetet szokott nekem adni, ha nincs.
Nem látom, mitől nem jó neked...
De lehet, egyszerűbb lenne a szolgáltató smtp szerverét használni. Csak ott meg találkoztam olyannal, hogy a relay-t nem engedélyezték (tvnetwork nevű bagázs).
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Eredeti játékok OFF topik
- Monitor hiba topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fujifilm X
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest