- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIV
tag
sziasztok!
kellene nekem egy nagy help!! adott egy írtó régi debian, amin egy scriptet kell írni. a script lényege, hogy megadunk neki egy sztringet és egy mappát és ezen belül és az almappákon belül is minden fájl tartalmát átböngésző a sztring után.
NEM VÓK LUSTA, mert már 3 fajta varációval megcsináltam, de egyik sem meg azon a dög régi debianon.
1. nincs rgrep
2. nincs grep-nek -R -r se -d paramétere.
3 ott tartok, hogy ls -R mappa kitudja írni az almappák fájlneveit, de nem tudom, hogyan tovább..
Aki hozzáértő kérem segítsen! Azon megoldásokat amit csináltam nem fogadják el, hisz a régi debianos gépen nézik meg és ott nem megy
Ezer köszönet és dícsőség!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest