Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Új edzésformákat támogat az Amazfit Helio Strap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claudius
tag
válasz
Nagytalp
üzenetére
Köszönöm válaszod, a gépre az 1 cd-s változatot telepítettem ami még kellett azt az internetről szedte le telepítés közben. Én semmilyen ablakkezelőt külön nem telepítettem, a munkahelyi gépemen is ezt az 1 cd-s telepítést csináltam és mikor elindítottam ment a gnome automatikusan. Most a fent említett modon kéne telepítenem?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi