- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
Hello!
Qualcomm Atheros Ethernet vezérlőkről Linux fronton lehet valamit tudni? érdemes használni ha van, etc...
van egy alaplapom amin van egy Atheros 8161 vezérlő, gigabitesnek mondja magát, az alx nevű driver kezeli is, viszont gyakorlatilag semmi infót nem találok róla online, ilyen chippel nem találtam különálló kártyát, egyetlen, mPCIe foglalatba passzoló ilyen tákolós megoldást leszámítva. (szerk: közben találtam egy MikroTik gyártmányú quad-port gigabites kártyát, azon egy másik atheros Ethernet vezérlő chip van négy darab...)
mi ez a chip?
az elérhető információk alapján egy igazi cryptid, csak nem tudom hova tenni. a legtöbb ezsközön fel se tüntetik, még a Realteknél is szutyokabb lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi alaplap
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az elérhető információk alapján egy igazi cryptid, csak nem tudom hova tenni. a legtöbb ezsközön fel se tüntetik, még a Realteknél is szutyokabb lenne?