Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megint kristályozik a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
Hello!
Qualcomm Atheros Ethernet vezérlőkről Linux fronton lehet valamit tudni? érdemes használni ha van, etc...
van egy alaplapom amin van egy Atheros 8161 vezérlő, gigabitesnek mondja magát, az alx nevű driver kezeli is, viszont gyakorlatilag semmi infót nem találok róla online, ilyen chippel nem találtam különálló kártyát, egyetlen, mPCIe foglalatba passzoló ilyen tákolós megoldást leszámítva. (szerk: közben találtam egy MikroTik gyártmányú quad-port gigabites kártyát, azon egy másik atheros Ethernet vezérlő chip van négy darab...)
mi ez a chip?
az elérhető információk alapján egy igazi cryptid, csak nem tudom hova tenni. a legtöbb ezsközön fel se tüntetik, még a Realteknél is szutyokabb lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Apple iPhone 17 - alap
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Socket AM4
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az elérhető információk alapján egy igazi cryptid, csak nem tudom hova tenni. a legtöbb ezsközön fel se tüntetik, még a Realteknél is szutyokabb lenne?