- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
Hello!
Qualcomm Atheros Ethernet vezérlőkről Linux fronton lehet valamit tudni? érdemes használni ha van, etc...
van egy alaplapom amin van egy Atheros 8161 vezérlő, gigabitesnek mondja magát, az alx nevű driver kezeli is, viszont gyakorlatilag semmi infót nem találok róla online, ilyen chippel nem találtam különálló kártyát, egyetlen, mPCIe foglalatba passzoló ilyen tákolós megoldást leszámítva. (szerk: közben találtam egy MikroTik gyártmányú quad-port gigabites kártyát, azon egy másik atheros Ethernet vezérlő chip van négy darab...)
mi ez a chip?
az elérhető információk alapján egy igazi cryptid, csak nem tudom hova tenni. a legtöbb ezsközön fel se tüntetik, még a Realteknél is szutyokabb lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest