Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
supi007
csendes tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Megpróbálom valahol megfogni a témát. Ha ez a rendszer product, akkor értem miért nincs rajta build-hez tool. És értem miért nem adtak root jogot. Szerintem production-ben nem jó debug-olni. Szerintem jó lenne, ha a gépről valahogy készülne egy mirror és egy test/QA/develop rendszerben esnél neki a szoftver debugnak.
A 'not found' üzenet nekem speciel kevés, hogy tudjak segíteni, de szerintem már előtte is baj van. Logokat kellene erősen túrni. Mindenesetre én ezt az akciót nem olyan gépen csinálnám, ahol a szoftver produktívan futni hívatott. (Persze lehet, hogy az egész szituációt rosszul értelmezem, akkor bocs.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- OLED monitor topic
- Formula-1
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest