Hirdetés
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
bambano #32119 üzenetére
Jó hír számomra, hogy nem akarok nettó hülyeséget
Már csak a tudást kell felszedni.
Alapjában véve eg hAP AC3 látja el a feladatot, tehát nem valami komoly cucc, így nem tudom hardware-es téren mennyi bridge-et tud kezelni (ha van limit, most 2db van, trust és a guest).Utána nézek azoknak, amit írtál Mikrotik oldalon.
Host oldalán nem szeretnék egy eszközbe több vlan-t tényleg csak annyi a cél, hogy ne tudjanak onnan kitörni a hálózatom felé (egy ugyan megbízható embernek adnám oda, de az ördög nem alszik, bármikor bármit bekaphat..).
Ha jól értem, akkor a host-nál nem járok messze a megoldástól csak a trunk-ot kell majd kezelni.Emésztem, utána olvasok még, köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest