- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 4G
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Na én továbbjutottam a vga hibákon, a matroxxal volt valami, inkább az egyszerűség kedvéért tettem a gépbe egy random HD5450-et, azzal tökéletes most és a célnak megfelel.
Viszont belefutottam egy nagyobb problémába. Véletlenszerűen dobál fs ext4 hiábak és többnyire read-only-ba csatolja vissza a kötetet a rendszer.
Picit olvasgattam, és rendkívül gyakori hibának látom, de velem még nem fordult elő. Kifejezetten SSD-vel kapcsolatosak a fórumokon a hibák. Nálam egy egy LSI raid kártyán van 2db 120-as SSD RAID1-ben.
Tud erről valaki valamit? Több helyen az is előkerült, hogy 3.2-es kernellel az SSD nem jó ötlet pont ez a hiba miatt. Természetesen az SSD-k újak, és hibátlanok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest