Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mobil flották
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - iPhone topik
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül

- 

Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

BlackSoft
addikt
Na én továbbjutottam a vga hibákon, a matroxxal volt valami, inkább az egyszerűség kedvéért tettem a gépbe egy random HD5450-et, azzal tökéletes most és a célnak megfelel.
Viszont belefutottam egy nagyobb problémába. Véletlenszerűen dobál fs ext4 hiábak és többnyire read-only-ba csatolja vissza a kötetet a rendszer.
Picit olvasgattam, és rendkívül gyakori hibának látom, de velem még nem fordult elő. Kifejezetten SSD-vel kapcsolatosak a fórumokon a hibák. Nálam egy egy LSI raid kártyán van 2db 120-as SSD RAID1-ben.
Tud erről valaki valamit? Több helyen az is előkerült, hogy 3.2-es kernellel az SSD nem jó ötlet pont ez a hiba miatt. Természetesen az SSD-k újak, és hibátlanok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - Battlefield 6
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mozilla Firefox
 - Elektromos autók - motorok
 - Mobil flották
 - További aktív témák...

- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
 - Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
 - HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
 - Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő