- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- A tokot is átvariálja a Samsung
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Na én továbbjutottam a vga hibákon, a matroxxal volt valami, inkább az egyszerűség kedvéért tettem a gépbe egy random HD5450-et, azzal tökéletes most és a célnak megfelel.
Viszont belefutottam egy nagyobb problémába. Véletlenszerűen dobál fs ext4 hiábak és többnyire read-only-ba csatolja vissza a kötetet a rendszer.
Picit olvasgattam, és rendkívül gyakori hibának látom, de velem még nem fordult elő. Kifejezetten SSD-vel kapcsolatosak a fórumokon a hibák. Nálam egy egy LSI raid kártyán van 2db 120-as SSD RAID1-ben.
Tud erről valaki valamit? Több helyen az is előkerült, hogy 3.2-es kernellel az SSD nem jó ötlet pont ez a hiba miatt. Természetesen az SSD-k újak, és hibátlanok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs