Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok! Egy régebbi notebook-ra Win7 mellé telepítettem a Zorin OS-t. Win alatt csináltam neki egy (primary) 20 GB-os Ext4 partíciót. Telepítés közben nálam nem ajánlott fel olyan lehetőséget, hogy a meglévő Windows mellé teszi. Teljes törlés, vagy egyéb beállítás volt. Nem engedte kiválasztani a szabad 20 GB-os ext4 partíciót, mert hiányolt valamit, ezért töröltem és ott hoztam létre újra, create partition - primary Ext4 journaling file system, vagyis ugyanazt létrehoztam, ami volt és úgy tudtam arra telepíteni. Működik, van Dual boot is.... Utólag néztem egy videót, ahol volt még egy 4096 MB Logikai Swap partíció.
Én nem csináltam külön Swap partíciót. Hibernálásra nincs szükség, de a memória szempontjából jobb lett volna a Swap külön? Gyorsabb lenne akkor? 3 GB van abban a gépben és hdd...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- Androidos tablet topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest