Hirdetés
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- One mobilszolgáltatások
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Én a hibakimenetet nem irányítanám a /dev/null-ba. Értem miért tetted bele, hogy ha valami olyat talál a find, amit nem tud megnézni, akkor ne dobogasson zavaró hibaüzenet. De én ha ilyen futtatok, szeretném látni, hogy mit nem tudott listázni, törölni, és mit tudott. Valahogy jobban érzeném magam, ha tudom mennyire volt sikeres a művelet.
#31154 Fecogame: egyszerűbb megoldás mindig van, de elég relatív, hogy megéri-e, mit kell hozzá feltenni, mennyi időd van a projektre, stb..
Mert ha pl. az adott mappán belül csak 1 szint mélységben akarod, és fent van valami kétpaneles fájlkezelő, azok tudnak olyan, hogy lemérik a mappák méretét, majd méret alapján csökkenő sorrendbe rendezed, és kijelölöd a nullás mappákat majd törlöd. Van, akinek ez egyszerűbb, mert nem kell egy parancsot hosszabb paramétereznie. De szerintem ez a find a leghatékonyabb, persze kezdő felhasználónak nem ajánlom, mert elgépel valamit, és valami olyan mappáját darálja be, amit nem akart, akkor könnyen bőgés lehet a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Yettel topik
- Valami baja van a tápomnak
- Peugeot, Citroën topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest