Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Sonja #31152 üzenetére

    Én a hibakimenetet nem irányítanám a /dev/null-ba. Értem miért tetted bele, hogy ha valami olyat talál a find, amit nem tud megnézni, akkor ne dobogasson zavaró hibaüzenet. De én ha ilyen futtatok, szeretném látni, hogy mit nem tudott listázni, törölni, és mit tudott. Valahogy jobban érzeném magam, ha tudom mennyire volt sikeres a művelet.

    #31154 Fecogame: egyszerűbb megoldás mindig van, de elég relatív, hogy megéri-e, mit kell hozzá feltenni, mennyi időd van a projektre, stb..

    Mert ha pl. az adott mappán belül csak 1 szint mélységben akarod, és fent van valami kétpaneles fájlkezelő, azok tudnak olyan, hogy lemérik a mappák méretét, majd méret alapján csökkenő sorrendbe rendezed, és kijelölöd a nullás mappákat majd törlöd. Van, akinek ez egyszerűbb, mert nem kell egy parancsot hosszabb paramétereznie. De szerintem ez a find a leghatékonyabb, persze kezdő felhasználónak nem ajánlom, mert elgépel valamit, és valami olyan mappáját darálja be, amit nem akart, akkor könnyen bőgés lehet a vége.

Új hozzászólás Aktív témák