- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nincs megállás akkuméretben
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
sh4d0w #30855 üzenetére
Így más a dolog és nekem is kezd büdös lenni. Köszi. Nem tudtam, .. az nvidia driver-től eltekintve nagyon én sem csípem a prop. cuccokat, lásd snap/Canonical. Szerintem meg is győztél Debilről, aahhhhhh teszek egy próbát megint
hátha túlél egy évet grafikában.. (néha a Fedora is megbizserget, mi-lenne-ha alapon, erre a desktop-minilab gépre. Cégben úgyis RHEL van, meg CentOS, bár nem adminisztrálok.
Chrome: egyébként Vivaldizok, őskedvencem, a RÉGI Opera emlékére (az eredeti készítője a Vivaldiban él tovább, a jó ideje már kínai kézbe adott Opera meg .. hagyjuk). Emlékeztek a régi Operában a "Show tabs in separate rows" opcióra ? Csak egy pipa és teljes szélességben több fül-sorban volt képes a fülek címeit megjeleníteni felül. Istenverte mai "kreatív" böngészők egyike sem tudja ezt külső plugin nélkül, és az is vacak. Gyakran van az informatikában az, hogy visszafele lépdelünk egy engine váltás miatt.. (ez akkor történt az Operával, amikor váltottak).
@mpc-hc, most olvasom: +111111 Fapad, de az aztán mindent evett nálam anno, miután rommá tömtem a gépet codec-ekkel (még W7 alatt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Linux Mint
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest