Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Tegnap létrehoztam egy Docker konténert, és bele került ~90Gb adat. Valami elszúródott a volume mappingnál, és nem oda rakta az adatot, ahova kellett volna - vagyis igazából fogalmam sincs hova rakta. Azóta újra létrehoztam a konténert, most jól működik ,de eltűnt ez az adat, és nem tudom hol van - ami nagyobb probléma, hogy foglalja is a helyet a rendszerpartíción.
Kerestem már mindenhol, de egyszerűen nem találom.ncduszerint a Total disk usage: 51,7 GiB, viszont adf -hviszont 159G-t ír foglaltnak.
Hogyan találhatnám meg ezt az adatot? Próbáltam find-al a fájlnevekre keresni, de nem lett meg. Trash/lost+found mappákban nincs.sudo lsof | grep DELad vissza 99 fájlt, de egyiknek sincs köze hozzá. Reboot után se tűnik el.
Esetleg valakinek van tipp, hogy merre keressem őket?
Ubuntu Server 20.04.1, Docker 19.03.3, a konténert Portainer 2.0.0-val hoztam létre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez a mondat angolul?
- Kés topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest