Hirdetés
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Tegnap létrehoztam egy Docker konténert, és bele került ~90Gb adat. Valami elszúródott a volume mappingnál, és nem oda rakta az adatot, ahova kellett volna - vagyis igazából fogalmam sincs hova rakta. Azóta újra létrehoztam a konténert, most jól működik ,de eltűnt ez az adat, és nem tudom hol van - ami nagyobb probléma, hogy foglalja is a helyet a rendszerpartíción.
Kerestem már mindenhol, de egyszerűen nem találom.ncduszerint a Total disk usage: 51,7 GiB, viszont adf -hviszont 159G-t ír foglaltnak.
Hogyan találhatnám meg ezt az adatot? Próbáltam find-al a fájlnevekre keresni, de nem lett meg. Trash/lost+found mappákban nincs.sudo lsof | grep DELad vissza 99 fájlt, de egyiknek sincs köze hozzá. Reboot után se tűnik el.
Esetleg valakinek van tipp, hogy merre keressem őket?
Ubuntu Server 20.04.1, Docker 19.03.3, a konténert Portainer 2.0.0-val hoztam létre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Nintendo Switch 2
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest