- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- iPhone topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
I02S3F #30410 üzenetére
Nem, nem mentem. Azért szoktam le a rendszer mentéséről, mert állandóan változnak a felhasználási szokásaim. Kb. fél-egy évente úgyis újrahúzom az Archot, teljesen másik grafikus felülettel, meg pár progit is mindig lecserélek, ezért nem látom értelmét régi rendszert eltenni. Nekem a belakott rendszer nem szent, szeretek tiszta lappal kezdeni, meg különféle dolgokat kipróbálni. A konfigjaim a /home-on viszont el vannak téve, meg mentem őket, azokból fel tudok használni az új rendszer alatt, meg a csomaglistát is elmentem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- UHD filmek lejátszása
- BestBuy topik
- Jövedelem
- Spórolós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest