- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
I02S3F #30410 üzenetére
Nem, nem mentem. Azért szoktam le a rendszer mentéséről, mert állandóan változnak a felhasználási szokásaim. Kb. fél-egy évente úgyis újrahúzom az Archot, teljesen másik grafikus felülettel, meg pár progit is mindig lecserélek, ezért nem látom értelmét régi rendszert eltenni. Nekem a belakott rendszer nem szent, szeretek tiszta lappal kezdeni, meg különféle dolgokat kipróbálni. A konfigjaim a /home-on viszont el vannak téve, meg mentem őket, azokból fel tudok használni az új rendszer alatt, meg a csomaglistát is elmentem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest