- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android dual SIM okostelefonok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
bambano #30364 üzenetére
"de nem ez számít, hanem az, hogy történhet-e memória hiba detektálatlanul, és az a sima ramnál sem fordulhat elő."
Ez jó, akkor kukázom a memtest-et, nem is értem a sok hülye miért futtatja mindig. Azt se vágom miért hangsúlyozza mindenki, hogy használjunk ECC memóriát ZFS-hez. Én is csak pár bejegyzést olvastam arról, hogy valakinek teljes adatvesztése volt belőle. Kicsi a kockázat.
Amennyire én tudom az ECC is csak single bit flip ellen véd, esetleg 2 bit flip ellen, de 3-nál már az is csődöt mond. Wikipedia szerint row hammer-nél volt már példa 3-as flipre, amit nem detektált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Formula-1
- Projektor topic
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest