- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
Frawly #28950 üzenetére
Linuxon. Azt csak két és fél éve használom windows nélkül (előtte csak virtualizálva). Windows-t picit hosszabb időn keresztül.
Nem akarok én senkit meggyőzni, hogy mentse át a logokat és őrizgesse.
Én mentem, mert volt már, hogy segített. És ha egyszer segített, akkor máskor ne segíthetne ugyanígy?Linuxon sem csak feltörés okozhat furcsa, esetleg hibás működést (de azt is fel lehet törni, meg lehet fertőzni, csak másféle tudás kell hozzá, mint a windows fertőzéshez/töréshez)
Lehet hardveres probléma, lehet egy elcseszett, bugos update késleltetett hatása, lehet sok minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest