- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
samujózsi
üzenetére
Most lehet kiderül, hogy ehhez sem értek, de én úgy tudom, hogy az ATA jelszót nem lehet megváltoztatni. Kikapcsolni ki lehet, ha tudod a jelszót, és az adatok megmaradnak (ilyet csináltam is pár hónapja), de a megváltoztatáshoz újra kell jelszavazni az SSD-t, és minden elveszik róla. Ha meg nem tudod a jelszót, mert mondjuk elfelejtetted, akkor az egész drive-nak kuka, nem hogy resetelni nem tudod, de használni sem többé. A gyártó sem tudja resetelni semmiféle elektronikai mókolással, nincs kiskapu hagyva. Ha nincs meg a jelszó, buktad az egészet, vehetsz másikat.
De mondom még egyszer. ilyenben ne is gondolkodjál, hogy te majd jelszót cserélgetsz komoly titkosításokon. Ez nem Facebook account, hogy minden 5 percben jelszót cserélsz. Ezt vagy komolyan veszed, végignyomod évekig komoly, bonyolult, lehetőleg 20+ karakteres jelszóval, vagy komolytalankodás az egész, és bele se kezdj.
@sh4d0w: kösz szépen, a kolléga már küldött linket. Nem tudtam, de most már legalább ezt is tudom. Persze ahogy írtam, én maradok egy jelszónál.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest