Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
samujózsi
üzenetére
Most lehet kiderül, hogy ehhez sem értek, de én úgy tudom, hogy az ATA jelszót nem lehet megváltoztatni. Kikapcsolni ki lehet, ha tudod a jelszót, és az adatok megmaradnak (ilyet csináltam is pár hónapja), de a megváltoztatáshoz újra kell jelszavazni az SSD-t, és minden elveszik róla. Ha meg nem tudod a jelszót, mert mondjuk elfelejtetted, akkor az egész drive-nak kuka, nem hogy resetelni nem tudod, de használni sem többé. A gyártó sem tudja resetelni semmiféle elektronikai mókolással, nincs kiskapu hagyva. Ha nincs meg a jelszó, buktad az egészet, vehetsz másikat.
De mondom még egyszer. ilyenben ne is gondolkodjál, hogy te majd jelszót cserélgetsz komoly titkosításokon. Ez nem Facebook account, hogy minden 5 percben jelszót cserélsz. Ezt vagy komolyan veszed, végignyomod évekig komoly, bonyolult, lehetőleg 20+ karakteres jelszóval, vagy komolytalankodás az egész, és bele se kezdj.
@sh4d0w: kösz szépen, a kolléga már küldött linket. Nem tudtam, de most már legalább ezt is tudom. Persze ahogy írtam, én maradok egy jelszónál.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Adventi kalendáriumok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen videókártyát?
- Ford topik
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi