Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
Frawly
üzenetére
Ez sem igaz teljesen: változtatni lehet (azt a jelszót, amivel a diszk nyílik), resetelni nem lehet az elfelejtett jelszót.
Linket nem tudok, tegnap néztem a BIOS-ban (dell e5570 vagy 80), hogy le is lehet venni a jelszóvédelmet.Amennyire utánajártam, az sem feltétlenül igaz, hogy a hardveres jelszót elfelejtés esetén ne lehetne kiütni, de ez eszközfüggő. Úgy tippelem, firmware hibák kihasználásával lehet megcsinálni, de alaposabban nem néztem utána, csak a google dobott fel pár utalást, de nem tűntek megbízhatónak, kihagytam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest