Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #28133 üzenetére
Elementary anno az alma utánzó kinézettel lett népszerű, de a saját felület és a plank-on kívül gyakorlatilag elég korlátozott a beállíthatósága persze mihez képest. Amikor próbáltam, ennél is lehetett saját tweak csomagot felrakni, ami már bevált a semmire sem jó Gnome esetén is. Képtelen vagyok felfogni, miért butítják a Gnome-ot, ahelyett, hogy ezt a tweak-elést is integrálnák. Persze a mostani Ubuntu-s Gnome-nál érezhető volt, hogy Unitys-nak kell lennie.....
Azok a disztrók, amik valami saját DE-t vagy más spéci dolgot hoznak ki, hogy azzal legyenek különlegesek, többnyire belefulladnak ebbe az erőfeszítésbe. Mondhattok akármit, de anno ez a Mint-nek a Cinanmonnal nagyon sikerült, de másnak nem annyira.
A PoP amúgy kb egy teljesértékű disztró saját kinézettel, de ezt a PoP 76-os eszközök miatt dobták össze, szerintem semmi olyan nincs benne, amit egy nem totál kezdő ne tudna bármiből összehozni.
A Chakra az más, az már a saját útját járva kicsit tud más lenni, mint a többi népszerű Archklón. (nem is az gyakorlatilag teljesen már...) Ott aztán jól megrágják végső kiadás előtt, RC 18 nem tudom mikor lesz.
De amúgy tényleg jó és gyorsabb a hype-olt Manjaro-nál! A Manjaro a disztrók hype-kingje! De ha valamit felraksz mellé, hisztis kernel panic tör rá.
(#28134) emvy
Tudom, köszi! Épp emiatt is említettem abban a hsz-ben, hogy most is 4. Jó ideig megelőzte az Ubuntu-t és a Mint-et, azért azt senki nem gondolta, hogy többen használnák, mint előző kettőt, nem beszélve a Debian-ról, Fedora-ról meg a többiről. Kérész életű hype.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA VI
- Mini PC
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest