- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ricsi99
üzenetére
Leírom még egyszer, hogy itt senkit nem érdekel az Ubuntu. Próbálhatsz más disztrót, Mint, Manjaro. Az Ubuntut én sem szeretem, de arra jó, hogy telepítés nélkül, Live módban próbálkozz vele teljesen kezdőként, hiszen pont a kezdőknek készítik. Ahhoz, amit te akarsz, még feltelepíteni sem kell a gépre, elmondások szerint 2-3 hétig kell csak átmeneti megoldásnak, így nem értem mit érdekel az most téged, hogy fél évente felületet váltanak. Ami egyébként nem igaz, mert 2004-2010-ig Gnome2-őt használtak, aztán 2010-2018-ig Unity-felületet, majd most meg 2018-tól előre láthatóan egy minimum 6-8 évig Gnome3 lesz a felület, és a grafikus dizájn meg a működés nem változott a 2010-es unity-s állapotokhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest