- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
Samba kérdés
a szerveremen fut egy Transmission
a letöltött fájlok és mappák tulajdonosa adebian-transmissionnevű user, a csoportja pedig alenrynevű csoport, amiben nyilván benne van a fenti user meg alenryuser is.a Sambát eddig guestként értem el, ami egyszerű, de a Transmission által létrehozott mappákat így nem tudtam módosítani, ezért most létrehoztam egy lenry nevű Samba-usert, amivel ugyanúgy nem tudom módosítani a fájlokat, ezért nyilván valamit nem jól csináltam.
nem egészen világos, hogy a lenry usernek és a lenry samba-usernek van-e valami köze egymáshoz, de gyanítom nincs és ez lesz a probléma gyökere, de mi a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő