- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 11 - népalma
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Magisk
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sh4d0w #27230 üzenetére
Na ezt nem tudom még, hogyan kell. Alapbeállításon van minden, tegnap du. jutottam el addig, hogy volt működő guestem, és nincs háló. Amikor telepítettem, ki sem tudtam választani, hogy hálót adjak neki, aztán egy szerver restart után már volt mit odaadni neki (Network 0) , de mint kiderült az maga az a háló, amin a management interfész is kommunikál (???). Legalábbis ha odaadom a hálót a guestnek, akkor az kap IP-t, de onnantól nincs management hozzáférés.
Az interface-ek között azt látom, hogy a xenbr0 -nak van IP-je, de hogy miért az a management háló is...? (Jó, persze, azért mert csak az van- van a gépben egy wifi kártya is, csak nem hiszem, hogy azt be lehet izzítani
)
Azt még nem tudom, hogyan kell ezen külön hálókat csinálni, majd a jövő héten tudok szórakozni virtuál Windowsról a Xencenterrel.
Amúgy elég jól összepakolt valami ez a Xenserver, simán elhiszem róla, hogy oda lehet tenni egy Vmware mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest