- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Morro18x
üzenetére
ha fizikai raid-et használsz, akkor a probléma a gép hardveréhez kötődik, nem a linuxhoz.
tehát amíg a raid vezérlő biosában nem állítottad helyre a raid5 kötetet, addig nem linuxos a probléma.hcl: nekem van xen-em vagy 12 éve, de sose volt vele semmi bajom, így nem tudom, a tieddel mi lehet a gond. kipróbálnék előtte egy routolt xen-es hálózatot, illetve megnézném, hogy a bridge-t jól rakja-e össze a xen. én mindig összerakom debianból, a xen-re csak a virtuális interfész beléptetését hagyom.
illetve meg lehetne nézni, hogy nem csináltál-e hurkot a hálózatba.
szerk: még azt is megnézném, hogy nincs-e összenyitva az iptables meg az ebtables, mert abból is lehet gond. emlékeim szerint alapértelmezetten össze van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest