- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Most vettem ezt az USB cuccot, és akkor egyből kuka? És ha veszek még sorban egy néhányat és azokkal is gond lesz? A linuxnál ez így működne, hogy addig veszed az újabb hardver eszközöket, amíg valamelyik egyszer csak nem működik rendesen a gépben?
Ráadásul ezt a típust kifejezetten azért választottam, mert azt írták róla, hogy linux alatt is plug&play és szerencsére az is volt. Tehát célirányosan válaszottam linux alatt működő eszközt.
A gép az egy laptop, így sajnos hagyományos hálókártya nem jöhet szóba, csak USB csatolós.
Amúgy ha jól értem a linket, ez csak egy bug, szóval szofterhiba, és nem nálam rossz valami, ugye? Mert akkor nem is érdekel, nem kell vele foglalkoznom. Csak akkor valahogy jó lenne letiltani ezeket az üzeneteket, hogy ne dobálja őket folyton terminálra. Le lehet ezt tiltani valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen TV-t vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest