- Google Pixel topik
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Most vettem ezt az USB cuccot, és akkor egyből kuka? És ha veszek még sorban egy néhányat és azokkal is gond lesz? A linuxnál ez így működne, hogy addig veszed az újabb hardver eszközöket, amíg valamelyik egyszer csak nem működik rendesen a gépben?
Ráadásul ezt a típust kifejezetten azért választottam, mert azt írták róla, hogy linux alatt is plug&play és szerencsére az is volt. Tehát célirányosan válaszottam linux alatt működő eszközt.

A gép az egy laptop, így sajnos hagyományos hálókártya nem jöhet szóba, csak USB csatolós.
Amúgy ha jól értem a linket, ez csak egy bug, szóval szofterhiba, és nem nálam rossz valami, ugye? Mert akkor nem is érdekel, nem kell vele foglalkoznom. Csak akkor valahogy jó lenne letiltani ezeket az üzeneteket, hogy ne dobálja őket folyton terminálra. Le lehet ezt tiltani valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladva!-Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest