- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
az ntfs-t el kell felejteni... ez is az egyik leggonoszabb ellenérv szokott lenni a linux ellen... amikor xp-t teszel fel, akkor felhúzod a szűz vinyóra, és hurrá... aztán szar a linux, mert amikor felteszed az xp mellé akkor bár semmi parát nem csinál, de nem írja az ntfs-t... haveromnak kellett egyszer segítenem, mert ajánlottam neki a fedorát, mert nekem bejött, semmi bajom nem volt vele... átmentem, és ott szarakodtam az ntfs támogatással, mert ugye 64 bites oprendszer, kevesebb kernel buildhez volt precompiled modul, de a yum nem akarta engedni hogy régebbi kernelt szerezzek, és ott áltam én, égtem mint a rongy, mert nálam az volt az első, hogy adat ntfs-ről átrakva ext3-ra, xp meg a kukába, és eszembe sem jutott hogy problémázás lesz a mountnál, mert egy fél évig nem találkoztam hibával...ki lehet váltani a windows-t linux-szal, de csak akkor, ha egy problémára nem az a megoldás hogy reboot, és a grub-ban win xp ... semmi baj nincs az xp-vel, de 40 ezer forint, és a jó szoftvereket krekkelni kell ha nem tudod megvenni, semmi baj a linux-szal, csak néha olvasni kell, mert vannak problémák amiket nem triviális megoldani, de ingyen van, testreszabható, jó és sok sokféle szoftver van rá... amivel a baj van, vagyis nekem volt, az az hogy erőltessük egyszerre a kettőt... fölösleges ha a diablo fontos, akkor xp, ha a beryl és a testreszabhatóság, akkor linux
a suse + ntfs témára, vagy a fedora alapból kezeli-e az ntfs- témára továbbra is, az adatmentés, particionálás, másik fájlrendszer adatvisszaállítás a szerintem legjobb megoldás, és egy elbambult kernelfrissítésnél nem kell modulra vadászni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Videó stream letöltése
- Bittorrent topik
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest