- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Betettem egy dupla hálózati kártyát az Ubuntu 16.04 házi szerverembe. Azt szeretném, ha az alaplapi csatolóra érkező internetet, mint egy hub vagy egyszerű switch, továbbadná a többi gépnek. Nem kell szűrés vagy NAT.
A bonyolítás, hogy van egy USB wifi is rajta és azt is bevonnám ebbe. Az írtátok, hogy az álmoskönyv szerint nem jó bridge-be kötni wifi-t meg ethernetet. Pláne nem tudom, hogy több ethernetet hogyan kell.
Meg tudom csinálni másképpen? Ha igen merre induljak el? Tűzfal szabályokkal lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest