Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Rimuru
üzenetére
Én már sok éve arra sem vetemedek, hogy Windowst vagy NTFS-partíciót használjak. Vagyis most van fent Win10, mivel ez a mostani gép újabb jékokra is alkamas, ezért elkezdtem újabb GTA-kkal meg Far Cry-okkal tolni, amit nem akarok Wine alól futtatni. Csak nem nagyon van időm játszani, aztán már lassan negyedik hónapja nem bootoltam be a Windowst.
Persze telepítés előtt készültem, előre tudtam, hogy mit kell kikapcsolni, meg hogyan zajlik az EFI-s telepítés. Bár az EFI-s menüvel így is szoptam egy nagyot, meg előtte a Rufusszal, mivel hiába állítottam be az EFI módot, a lemezkép hozzáadása után magától elállítja vissza MBR-re, amit először nem vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi