- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok!
Adott egy virtualboxban futó Lubuntu 16.04, ezidáig tökéletesen működött a Ttransmission GUI, ami neten keresztül egy nashoz kapcsolódik. Semmi probléma nem volt.
Ma rávettem magam, hogy kössem össze a gazdagép 1-2 mappáját a virtuális géppel, azaz megosztott mappákat hoztam létre a Virtual boxban, ezután feltelepítettem a vboxadditions csomagot, mivel anélkül ez nem megy, létrehozta a megosztás, már csak jogosultsági problémák voltak. Ez megoldottam azzal, hogy magamat betettem az virtualbox által létrehozott csoportba, amely a megosztott mappák tulajdonosa (tulajdonost nem tudtam váltani, hiába nyugtázta, hogy megtörtént, nem történt meg), mind1 a csoporthoz adás megoldotta, működik is szépen.
Viszont a Transmission gui meghalt, egy pillanatra felvillan az ablaka, és utána semmi. Töröltem a beállítási fájlokat, majd letöltöttem ismét és portable verziót gyártottam, a config fálj az alkalmazás mappájában van. Csak a run fájlba ír egy pár pontot, a config.ini üres marad. Innen nem lép tovább.
Esetleg valaki futott bele hasonló hibába?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest