-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok!
Adott egy virtualboxban futó Lubuntu 16.04, ezidáig tökéletesen működött a Ttransmission GUI, ami neten keresztül egy nashoz kapcsolódik. Semmi probléma nem volt.
Ma rávettem magam, hogy kössem össze a gazdagép 1-2 mappáját a virtuális géppel, azaz megosztott mappákat hoztam létre a Virtual boxban, ezután feltelepítettem a vboxadditions csomagot, mivel anélkül ez nem megy, létrehozta a megosztás, már csak jogosultsági problémák voltak. Ez megoldottam azzal, hogy magamat betettem az virtualbox által létrehozott csoportba, amely a megosztott mappák tulajdonosa (tulajdonost nem tudtam váltani, hiába nyugtázta, hogy megtörtént, nem történt meg), mind1 a csoporthoz adás megoldotta, működik is szépen.
Viszont a Transmission gui meghalt, egy pillanatra felvillan az ablaka, és utána semmi. Töröltem a beállítási fájlokat, majd letöltöttem ismét és portable verziót gyártottam, a config fálj az alkalmazás mappájában van. Csak a run fájlba ír egy pár pontot, a config.ini üres marad. Innen nem lép tovább.
Esetleg valaki futott bele hasonló hibába?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest