- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok!
Adott egy virtualboxban futó Lubuntu 16.04, ezidáig tökéletesen működött a Ttransmission GUI, ami neten keresztül egy nashoz kapcsolódik. Semmi probléma nem volt.
Ma rávettem magam, hogy kössem össze a gazdagép 1-2 mappáját a virtuális géppel, azaz megosztott mappákat hoztam létre a Virtual boxban, ezután feltelepítettem a vboxadditions csomagot, mivel anélkül ez nem megy, létrehozta a megosztás, már csak jogosultsági problémák voltak. Ez megoldottam azzal, hogy magamat betettem az virtualbox által létrehozott csoportba, amely a megosztott mappák tulajdonosa (tulajdonost nem tudtam váltani, hiába nyugtázta, hogy megtörtént, nem történt meg), mind1 a csoporthoz adás megoldotta, működik is szépen.
Viszont a Transmission gui meghalt, egy pillanatra felvillan az ablaka, és utána semmi. Töröltem a beállítási fájlokat, majd letöltöttem ismét és portable verziót gyártottam, a config fálj az alkalmazás mappájában van. Csak a run fájlba ír egy pár pontot, a config.ini üres marad. Innen nem lép tovább.
Esetleg valaki futott bele hasonló hibába?
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest