- Azonnali mobilos kérdések órája
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Elnézést, erre nem reagáltam akkor, mert egy-két hétre félre is tettem a témát (közbeszóltak IRL dolgok, amik fontosabbak voltak, mint a RuneAudio-s tökölésem).
A helyzet az, hogy megpróbálkoztam vele, de borult is vele a RuneAudio - instabil lett. Végül inkább előástam egy régi Draft-N-es Ralink chipsetes Cisco USB wifi dongle-t, ami csak 2,4 GHz-en működik: azzal - a RuneAudio újrahúzása után - csont nélkül megy a wifi. Egyelőre úgy néz ki, hogy hálózati zenelejátszóhoz az is elég, amit ez a Cisco adapter tud.
A segítséget utólag is köszönöm, neked és Vladinak is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Hyundai, Kia topik
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest