Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuskoka
csendes tag
sziasztok, nekem az alabbi lenne a gondom: a c:\ meghajton levo xp-m teljessen osszeomlott,namost ha jol tudom a lilo a meghajto mbr- (master boot record) jaban talalhato, ezert az xp-t csak toroltem , hogy az mbr ne seruljon es a linuxomat tudjam inditani,de az uj xp felulirta a mbr-ot
es most nem tudom elinditani a linuxot... boot-lemezem nincsen, es a cd-vel bootolva ,nem tudok rajonni,hogy kene inditani a rendszert...
a linux: slackware 10.2
bootolni kivant image a hda5-on van /boot/vmlinuz2-2.6.14.3
elore is koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest