- Fotók, videók mobillal
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
szőr Artúr #24841 üzenetére
Angollal nincs gond, épp most ment fel a debian virtuális gépre, gondoltam akkor már elkezdtem anélkül hogy érteném mit csinálok.
Ezt sejtettem, hogy valami rendszert csinál, csak hogy ebből tudok majd bootolni a nas-on? chrootolt környezet az mi és mire jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- Torrent meghívó kunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest