Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Itt teszem fel a kérdést mert linuxom van, hangout topik meg nincs

firefox 49.0.2 használatával a https://hangouts.google.com-ra szeretnék bejelentkezni de a cookiek tiltva vannak, csak kivételeket adok hozzá. Amiket a neten fel lehetett lelni azokat hozzáadtam, megnéztem a network konzollal is elvileg nem jön más (gondolom valami script mágia van). Szóval csak akkor működik, ha engedélyezem az összes cookiet globálisan, de utána hiába nézem a cookie listát nem is látok benne újat. Talán beállít egyet amit rögtön töröl, nem tudom.
Valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest