Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
Őőő... Azt hiszem olyan, mint a Facebook, meg a Twitter. De nem hiszek benne. Ma már mindenki WiFi Hotspot-ot használ, mert az nagyon gyors!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Mivel gondolom nem tartod fejben, idefűzöm, hogy ezen a fórumon számomra top~10 információ és véleményforrás is vagy [a kettő egyszerre külön kiemelkedő], akinek nem győzöm megköszönni a segítségét. De ettől még azért megfogom próbálni kifejteni a tiédtől eltérő véleményeim...)
Azt elfogadnám, ha olyasmikkel érvelsz, hogy a konkrét két project, amiket itt szóba hoztam, azok kicsit megfeneklettnek tűnnek most ilyen-olyan okokból és szempontokból (amik többnyire bagatell hülyeségek nyomós következményekké eszkalálódva), de szerintem abszolút logikus, objektív, és következetes, amit az alapkoncepciójuk lefektet erről, hogy miért jobb, ha a filerendszer cheksum-olásra támaszkodva, integráltan kezeli a redundanciát/paritást ahelyett, hogy szétszabdalva hagyják (de ugyan így, hogy dataset/subvol legyen partíciók helyett, stb). Szóval ennek az ellenkezőjéről szentimentális, szokáselvekre épülő érvből kiindulva engem nem fogsz meggyőzni (a "máshol is úgy van", "azt úgy szoktuk" és hasonlók nekem sohasem tetszettek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)