- Google Pixel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
CPT.Pirk #24219 üzenetére
Bizony régi, de működik. Egyedül csak az új syscall-ok hiányoznak nagyon, illetve néhány usbfs csatoló tool. Pl az adb-t nem tudom így használni...
Szerintem a gcc nem lehet probléma, hacsak a buildelés közben nem dob valami hibát. Szerintem vagy valami hiányzik a kerneledből, vagy rossz a sum (már ha uImage stb...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Robogó, kismotor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest