- Google Pixel topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin topik
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR #2371 üzenetére
igen, közben még egyszer átnéztem, és javítottam.
az, hogy a ./configure megtalálja, az nem elég. annak a dev-csomagok kellenek, azokat meg valszeg megtalálta. az ld.so.conf-ban levő kt-kat nézi át libek után.
nem kell utána újrafordítani, csak egy progit kell futtatni (asszem dl, vagy valami hasonló... ennek is mindjárt utánanézek...)
a libaa.so pedig így látatlanban az aalib csomagban lesz, mindjárt utánanézek.
mod: megnéztem, nem sokat tévedtem[link]
aalib1-dev csomag kell neked.
mod2: dl a progi neve, alapcsomagban van, tehát fenn lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest