Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Á én inkább külön scriptet írok, ha valami olyan van. Az alias nekem túl fapados. :-) Egyébként egy kicsit eltúloztam, konkrétan valami ilyesmi volt, hogy `ssh root@192.168.0.213 -i ~/.ssh/bla`, aztán ebből lett valami olyasmi, hogy `ssh server`, amitől egy pillanatra nagyon királynak éreztem magam.

Na ez is megérne egy misét, hogy egy ilyen belső hálós címről hogyan fogok külső hálósra váltani automatizáltan, mert nyilván ha helyben vagyok, akkor nem járatom meg a neten az infot. Bonyolult ez az egész. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gyúrósok ide!
- EAFC 26
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest