- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Árháborút indít a DeepSeek az AI-szektorban
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
spammer #23700 üzenetére
Á én inkább külön scriptet írok, ha valami olyan van. Az alias nekem túl fapados. :-) Egyébként egy kicsit eltúloztam, konkrétan valami ilyesmi volt, hogy `ssh root@192.168.0.213 -i ~/.ssh/bla`, aztán ebből lett valami olyasmi, hogy `ssh server`, amitől egy pillanatra nagyon királynak éreztem magam.
Na ez is megérne egy misét, hogy egy ilyen belső hálós címről hogyan fogok külső hálósra váltani automatizáltan, mert nyilván ha helyben vagyok, akkor nem járatom meg a neten az infot. Bonyolult ez az egész. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ingatlanos topic!
- Gaming notebook topik
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Háztartási gépek
- GTA V
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest