Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antergos 4.0.5 kernellel fstab-ja:
# <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass>
#
UUID=343c06ab-93d4-40f7-8734-a538888a45e2 / ext4 defaults,rw,noatime,discard 0 1
tmpfs /tmp tmpfs defaults,noatime,mode=1777 0 0Tiszta Arch-ot nem telepítettem, de azt írjátok, hogy az Antergos ugyanaz, csak gui-s telepítője van.
Nem teljesen így folyt az egész, nem is így volt leírva a ft. állítása és a kiinduló kérdés sem ez volt, hanem az optimalizálás. Erre jön a discard opció veszélyes c. fejezet, ami az SSD-ket tekintve marginális probléma.
nem offolok itt tovább Igazatok van, csak a lényegi kérdésekre nem írtatok semmit! Ez is valami.

(#23661) Doct or Acle
Nekem nulla Linux ismeretem van ez OK, de te meg magyar szövegértéssel állsz hadilábon, mert az alapkérdéshez semmi köze nem volt a te bizonyos SSD-d discard hibáinak. Csak ezen lovagolsz, senkit nem érdekel, olvass már vissza, vagy kérj meg valakit, magyarázza el, miről is volt szó!

Annyit azért értek, miről szól a linkelt blacklist.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Antivírus szoftverek, VPN
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest