Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antergos 4.0.5 kernellel fstab-ja:
# <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass>
#
UUID=343c06ab-93d4-40f7-8734-a538888a45e2 / ext4 defaults,rw,noatime,discard 0 1
tmpfs /tmp tmpfs defaults,noatime,mode=1777 0 0Tiszta Arch-ot nem telepítettem, de azt írjátok, hogy az Antergos ugyanaz, csak gui-s telepítője van.
Nem teljesen így folyt az egész, nem is így volt leírva a ft. állítása és a kiinduló kérdés sem ez volt, hanem az optimalizálás. Erre jön a discard opció veszélyes c. fejezet, ami az SSD-ket tekintve marginális probléma.
nem offolok itt tovább Igazatok van, csak a lényegi kérdésekre nem írtatok semmit! Ez is valami.

(#23661) Doct or Acle
Nekem nulla Linux ismeretem van ez OK, de te meg magyar szövegértéssel állsz hadilábon, mert az alapkérdéshez semmi köze nem volt a te bizonyos SSD-d discard hibáinak. Csak ezen lovagolsz, senkit nem érdekel, olvass már vissza, vagy kérj meg valakit, magyarázza el, miről is volt szó!

Annyit azért értek, miről szól a linkelt blacklist.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Pánik a memóriapiacon
- OLED TV topic
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- LG LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G2i - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest