Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Windows 7 telepítő képfájlt szeretnék USB pendrive-ra tenni linux alól.
Jelenleg Xubuntu 15.04-et nyúzok.A repo-ban lévő unetbootin nem engedi kiválasztani az ntfs-re formázott pendrive-ot, fat32-re formázva meg nem bootol a pendrive.
Azt olvastam, hogy a 494-es verzióig még lehet ntfs-re is iso-t tenni, de azt meg nem tudom elindítani, mivel hiányolja a libpng12.so.0 library-t, aminél újebb verzió ven feltelepítve.Ezt a helyzetet hogy oldom fel? El tudom indítani valahogy a 494-es verziót, vagy keressek valami más progit?
Erre esetleg javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest