- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Ezzel szívok éppen:
Laptop: Acer ES1-512, BIOS-ban UEFI helyett legacy bekapcsolva, gyárilag Linpus linux van rajta (konzolos felülettel), nincs Windows, nem is telepítettem.
elementary OS-t próbálom feltolni rá, pendrive-ról olvasgat, szöszölget, majd ezt dobja:
"(initramfs) Unable to find a medium containing a live file system"
Pendrive jó, mert másik gépen bootol, ott megy a live mode is. Gugliztam, de nem jutottam megoldásra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest