- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lionhearted #21173 üzenetére
Gondoltam hirtelen összedobok egy biztonsági kamera szkriptet, ami online tárhelyre ment. Ha hosszabb időre el kell mennem, használtam volna.
Aztán kiderült, hogy ingyen tárhelyem nincs ami elbírná akár 1fps-sel a cuccot, de azért megpróbáltam.
mjpg-streamer ment képeket, és mentés után felmásolja őket.
Azóta kitaláltam ugyanezt videóra is.Na midegy. Ha tudok majd venni egy Raspberry-t, azzal meg lehet majd oldani, hogy figyelje az ajtnyitást, és csak akkor rögzítsen, ha kell
Amúgy ja valószínű ott van a baj, hogy a curlftpfs nem egészen olyan file system, mint egy ext, ezért nem lehet rá csak úgy menteni, gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Hálózati / IP kamera
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest