Hirdetés
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Magisk
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
úgy látszik, a technika fejlődése megállíthatatlan, és amik pár éve még komoly zűrt okoztak volna, azt módosították, ahogy dabadab is írta.
szóval amiket én írtam, az mind határeset, bizonyos esetekben elvileg lehet, hogy kihasználhatják, gyakorlatban meg valószínűleg nem. de az igazi rendszergazda paranoiás. meg lehet olyan, hogy egy megoldás azon a gépen, amelyik miatt kigugliztad, jól működik, egy másikon meg nem.
én feltenném a tmpreapert és ráhagynám, csinálja az.
szerk: azt továbbra is tartom, hogy rootként futtatandó rm -rf-et tartalmazó parancsot alapos átgondolás nélkül nem vennék át a gugli találataiból.
szerk2: (#20340) dabadab

Új hozzászólás Aktív témák
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMZ /4K,QD-OLED,240 Hz,G-SYNC/ monitor új,bontatlan 3év gar! BeszámítOK!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest