Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
N0zer0
üzenetére
Közben még mindig ezzel a titkosított partíció felcsatolásával szenvedek. Csináltam /etc/crypttab fájlt leírás alapján, meg betettem a titkosított partíció elérhetőségét az /etc/fstab-ba, de nem jó neki, (S)kip-elni kell bootkor.
A meglepő az, hogy valami csoda folytán /media/felhasználónevem/titkosított_partíció_km_hosszú_UUID formában mégis automatikusan felcsatolja és a felhasználó is el tudja érni adminjogok nélkül, de én szeretném kicsit emberbarátabb néven felcsatoltatni. Pedig nincs is ilyen bejegyzés egyik *tab fájlban sem, mégis felcsatolja. Fene sem érti ezt, hogy hogyan kéne normálisan helyrekalapálni.
Pedig a titkosítás jó, működik, használható a partíció. Egész kellemesen csalódtam benne. Sose csináltam előtte ilyet, és féltem, hogy vissza fogja fogni ezt a gyenge gépet, de alig 1-2MB-tal lett csak kevesebb az átviteli érték, a CPU terhelése talán 3%-kal ha növekedett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Le Mans Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest