- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Windows mellé szeretnék Kubuntut telepíteni (ezzel idáig nincs is gond, csináltam már számtalanszor, de most valami nincs rendben).
Egy pár hónapja csak Windows van a gépen most viszont, hogy van már 14.04, gondoltam újra felrakom másodlagos oprendszernek a Kubuntut. Mivel nem volt most a gépen csak windows, így az egyik partíciót lezsugorítottam lemezkezelőben, így maradt egy 100gb-s partíció a Kubuntunak.
Viszont az a helyzet, hogy a telepítő az összes partíciót egy partíciónak lát (kivéve azt, amin a Win7 van, azt külön veszi, viszont a maradék hármat, (amiből egy a Kubuntué lenne) azt egynek mutatja, ezáltal nem is tudom telepíteni, csak ha formázom a hdd-t, amit viszont nem szeretnék. Mindenhogy próbáltam már, kipróbáltam úgy is, hogy exFAT fájlrendszerűre formázom azt a partíciót, amit a Kubuntunak szánok, hátha akkor külön nézi, de nem akkor is egy nagy ntfs partíciónak veszi őket. Ha kitörlöm a partíciót, akkor is ntfs partíciónak látja.
Mit tudok ennek csinálni, anélkül, hogy formázni kellene az egész hdd-t?
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Marathon (2025)
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Domainekkel kapcsolatos kérdések
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo ThinkPad L440,14",HD,i5-4200U,8GB DDR3,128GB SSD,WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest