- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Videl
csendes tag
Kipróbáltam a Chakra és a Manjaro linuxot is, de mindkettővel ugyanaz a problémám. A Fedora, Suse és Debian alapú rendszereknél az idle3-tools segítségével be tudtam állítani, hogy ne parkoljon a hdd. Az Arch alapú rendszereknél viszont hiába állítom be ugyanazt, nem reagál. Akkor is klikkel, méghozzá hangosan. A merevlemeznek semmi baja, alig egy hónapos. Hibás szekor sincs rajta, leelenőriztem több programmal is. Nincs valakinek ötlete? Mert így sajnos használhatatlan számomra a Chakra és a Manjaro is. Arch wiki sem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- SzoftverPremium.hu
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest