Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Videl
csendes tag
Kipróbáltam a Chakra és a Manjaro linuxot is, de mindkettővel ugyanaz a problémám. A Fedora, Suse és Debian alapú rendszereknél az idle3-tools segítségével be tudtam állítani, hogy ne parkoljon a hdd. Az Arch alapú rendszereknél viszont hiába állítom be ugyanazt, nem reagál. Akkor is klikkel, méghozzá hangosan. A merevlemeznek semmi baja, alig egy hónapos. Hibás szekor sincs rajta, leelenőriztem több programmal is. Nincs valakinek ötlete? Mert így sajnos használhatatlan számomra a Chakra és a Manjaro is. Arch wiki sem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Sweet.tv - internetes TV
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest