- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
válasz
mr.nagy
üzenetére
Nah ezek aztán tényleg nagyon hasznos tippek, köszike!
Először is, nekem is baromira bejön az eOS. NAAAGYON szép és letisztult dolog, már nagyon megszoktam, hogy mit hol találok stb. Imádom mikor valami ilyen átlátható, minimalista kinézettel rendelkezik.
Kernelt ha jól olvastam valahol, vissza tudom rakni a régebbit, azt majd megcsinálom, de akár egy újratelepítés is belefér simán. De nem lett se jobb, se rosszabb az új kernel miatt.
Egyből telepítés után is lassú volt, az összes linux amit próbáltam. Nagyon furcsa.
Letesztelem egy SSD-vel, aztán meglátjuk mi lesz.
Szerk.: Na de ácsi. Ha a HDD-vel van gond, akkor nem kéne a windowsnak is lassúnak lennie? Mert az meg teljesen jól ment.
Szerk2.0 :Ez lemaradt. Mikor fog jönni az új eOS? Ami most van az valami augusztusi cucc, ideje lenne már. Ha jól tudom az új Ubi április 26-án fog jönni remélem egyből utána az új eOS is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest