- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
unknownerror
tag
Üdv!
Így néz ki most a hálózatom:
lubuntu 13.04 van a gépen
eth0: internet
eth1: 192.168.11.1
wlan0: 192.168.10.1eth1re és wlan0ra van osztva az internet, illetve fut a gépen samba, torrent, stb, ezek nem számítanak szerintem.
címeket isc-dhcp adja: eth1 192.168.11.10-50 és wlan 192.168.10.10-50Na most, hogyan tudnám a két hálózatomat egy alhálóba tenni? Mert akár hogy gugliztam, nem tudtam megoldani, hogy vezetéken, meg vezeték nélkül is pl 10.x címek legyenek.
Vezetéken kapják a címet, vezeték nélkül meg nem tud csatlakozni, pedig ip nélkül is kellene tudnia, max korlátozott csak.(win-nél)
Illetve próbáltam még bridge-t tenni az eth1 és wlan0-ra, de úgy is csak a vezetékes kap címet, a vezeték nélküli nem tud csatlakozni.(bár ha tudna, lehet hogy kapna címet)
Próbáltam még NAT-tal megcsinálni, azzal se megy.Ha külön teszem őket, mint pl ahogy van, akkor minden jól megy, viszont szeretném, ha a kettő látná egymást. Gondolom a hostapd zavar be, mivel vezetékesekkel megtudom oldani a fenti problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GTA V
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Üzleti vita és megbeszélés
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest