- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Sziasztok,
Mostanába gondolkodom, hogy kipróbáljam a Linux-ot. Régen iskolába tanulta, de sose használtam otthon. Mivel egyre kevesebbet játszok, gondoltam ismerkedek vele egy kicsit. Elsőre azt szeretném megkérdezni, hogy pedrive-ról van e lehetőség futtatni mondjuk az Ubuntu-t. És mit kell ehez tenni, milyenprogramokat kell beszerezni hozzá?
Másik kérdés, hogy ha ez megoldható, akkor újraindítás után megjegyzi az adatokat a linux? (Természetesen még mindig pendrive-ról futtatva)Mire leírtam ezt most találtam rá erre a cikkre, amiben van szó a Live USB-ről is. De esetleges jó tanácsokat szívesen fogadnék ezek mellett is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest