- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Sziasztok,
Mostanába gondolkodom, hogy kipróbáljam a Linux-ot. Régen iskolába tanulta, de sose használtam otthon. Mivel egyre kevesebbet játszok, gondoltam ismerkedek vele egy kicsit. Elsőre azt szeretném megkérdezni, hogy pedrive-ról van e lehetőség futtatni mondjuk az Ubuntu-t. És mit kell ehez tenni, milyenprogramokat kell beszerezni hozzá?
Másik kérdés, hogy ha ez megoldható, akkor újraindítás után megjegyzi az adatokat a linux? (Természetesen még mindig pendrive-ról futtatva)Mire leírtam ezt most találtam rá erre a cikkre, amiben van szó a Live USB-ről is. De esetleges jó tanácsokat szívesen fogadnék ezek mellett is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Linux felhasználók OFF topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Hálózati / IP kamera
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Warships
- További aktív témák...
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest